Aktiviteter

Föreningen har regelmässigt årssammanträde under mars/april månad samt ett medlemsmöte under hösten.

Föreningen deltar med representanter i möten med "Kamratföreningarnas samordningsenhet" i Boden.

Många i föreningen ägnar sig åt skapandet och driften av Flygmuseet F 21. Där samlas man kl 09.00 på torsdagarna, utom under sommaröppet-perioden då museet har öppet alla dagar utom måndagar. På tisdagskvällarna pågår renovering av fordon inne på F 21 område, mest räddningsfordon. Länk till Flygmuseet F 21:s hemsida.

En snabblista på F 21 verksamhet under 2016.

Härnedan finns våra kommande aktiviteter:

Verksamhet - Kamratföreningen och F 21
Torsdag 15 november Kamratföreningen F 21 höstmöte. Platser: Filmsalen och därefter mässen
Läs inbjudan

Andras verksamheter som vi deltar i eller är inbjudna till

Inbjudan till andras verksamheter
Onsdag 17 oktober Inbjudan till studiebesök vid Bodens Kraftvärmeverk. Max 15 besökare. Läs inbjudan
Fre-Lö 19-20 oktober En militärmusikalisk föreställning för veteranen, soldaten och hela svenska folket på Hovet vid Globen i Stockholm. Läs inbjudan.
Söndag 21 oktober Försvarsutbildarna Norrbotten inbjuder till Försvarsinformation på F 21.
En aktuell och intressant information.

Plats: Gamla matsalen, byggnad 65.

Läs inbjudan

Fre 9 - sön 11 novFamiljeläger i Bohuslän. Läs inbjudan
Individzonen - Ett nätverk för anhöriga av anhöriga till personal i internationell tjänst.
Söndag 11 november Flygvapnets konsert i Konserthuset, Stockholm, kl. 16.00.
Flygvapnets musikkår med inbjudna gäster. Biljettpris: 150 kr. Läs inbjudan.
Tisdag 13 november Inbjudan till information om Kaunis Iron
Försvarets Logistikveteraner i Boden inbjuder till denna information. Läs inbjudan

Här finns protokollen från Kamratföreningens möten

Här finns passerade aktiviteter