Aktiviteter

Föreningen har regelmässigt årssammanträde under mars/april månad samt ett medlemsmöte under hösten.

Föreningen deltar med representanter i möten med "Kamratföreningarnas samordningsenhet" i Boden.

Många i föreningen ägnar sig åt skapandet och driften av Flygmuseet F 21. Där samlas man kl 09.00 på torsdagarna, utom under sommaröppet-perioden då museet har öppet alla dagar utom måndagar. På tisdagskvällarna pågår renovering av fordon inne på F 21 område, mest räddningsfordon. Länk till Flygmuseet F 21:s hemsida.

En snabblista på F 21 verksamhet under 2016. Den är gammal men ger en bra bild av F 21 verksamhet.

Härnedan finns våra kommande aktiviteter:

Fredag 20 september

Veterandag på F 21

Lokal Veteranceremoni, veteran-anhörigdag här på F 21fredag den 20 september.

Vi startar kl 09.30 med ett föredrag, fördragshållare i år är en av vår egna officerare, Lars Olofsson som varit ute på flera insatser, senast som FN observatör i Kashmir. Själva Veteranceremonin börjar sedan kl 10.45 - 11.45 och efter den bjuds det på fika i Skogsmässen.

Återkommer med inbjudan.

/Gun Tjärner

Torsdag 17 oktober

Vi kommer också att ha en veteran-anhörigträff senare i höst här på F 21, v. 42, torsdag den 17 oktober den är på kvällstid, då kommer Mj Bengt Flodin, som skadades allvarligt vid en granatattack under insats i Afghanistan, och hans fru Anneli hit och berättar om den ”resa” de gjort tillsammans.

Återkommer med inbjudan.

/Gun Tjärner

Andras verksamheter som vi deltar i eller är inbjudna till

Inbjudan till andras verksamheter

Om Individzonens familjehelger under 2019. För anhöriga och veteraner. Familjehelger

Individzonen, ett nätverk för anhöriga till personal i internationell tjänst. www.individzonen.se

Här finns protokollen från Kamratföreningens möten

Här finns passerade aktiviteter - En möjlighet att forska i det gamla!

Uppdaterad 2019-06-23 - KÖ