Aktiviteter

Föreningen har regelmässigt årssammanträde under mars/april månad samt ett medlemsmöte under hösten.

Föreningen deltar med representanter i möten med "Kamratföreningarnas samordningsenhet" i Boden.

Många i föreningen ägnar sig åt skapandet och driften av Flygmuseet F 21. Där samlas man kl 09.00 på torsdagarna, utom under sommaröppet-perioden då museet har öppet alla dagar utom måndagar. På tisdagskvällarna pågår renovering av fordon inne på F 21 område, mest räddningsfordon. Länk till Flygmuseet F 21:s hemsida.

En snabblista på F 21 verksamhet under 2016. Den är gammal men ger en bra bild av F 21 verksamhet.

Härnedan finns våra kommande aktiviteter. Med F 21:s verksamheter gäller det de verksamheter där Kamratföreningen är inbjuden.

2022 Kamratföreningens och F 21:s verksamheter

Hösten 2022

Så har vi genomfört vårens årsmöte och ser fram emot höstens medlemsmöte!

Inbjudan till andras verksamheter som vi deltar i eller är inbjudna till

Just nu inga inbjudningar

Här finns protokollen från Kamratföreningens möten

Här finns passerade aktiviteter - En möjlighet att forska i det gamla!

Uppdaterad 2022-06-14 - KÖ